BLVD BLVD kralingen
   
  • Rotterdam Proeft Boulevard Kralingen

Zonnige eerste editie Rotterdam Proeft Boulevard Kralingen!

Terug naar home

Zon, muziek en gezelligheid: zaterdag 15 september werd het hart van Boulevard Kralingen op de hoek Vlietlaan-Weteringstraat omgetoverd tot een sfeervolle markt. De eerste editie van Rotterdam Proeft Boulevard Kralingen telde foodtrucks en kramen vol lekkers en leuks. Proeven en beleven stond deze dag centraal. 

Ook ondernemers van Boulevard Kralingen waren vertegenwoordigd op de markt. Onder meer Jordy’s Bakery, De Patatbakkert, 2Close Fashion, Cheryl B Styling, en Bloemen & Kadoshop Maja deden goede zaken met hun foodstands en kramen. Ook Albert Heijn en delicatessenzaak¬†Casa Reinders, die binnenkort een vestiging opent aan de boulevard, waren op de markt aanwezig.

Vermaak

Er was veel vermaak. Naast kramen vol lekkers en leuks, nodigde jeu de boulesvereniging Les Francophiles bezoekers uit om in de zon een potje Petanque te spelen. Ook waren de gatengoal en het speelveldje van de Excelsior Experience populair: stoere jongens en meiden scoorden de hele dag door doelpunten.

Kortingsvoucher

Een dag is natuurlijk te kort om alles van Boulevard Kralingen te beleven. Daarom gaven de ondernemers van Boulevard Kralingen de bezoekers van de markt vouchers mee met mooie kortingen bij een select aantal winkels. Ook profiteren van deze mooie kortingen? De vouchers zijn vanaf komende week te vinden in de winkels van onze ondernemers.

 

Meer foto’s? Houd onze Facebookpagina in de gaten: daar¬†verschijnen deze week foto’s van deze eerste editie Rotterdam Proeft Boulevard Kralingen.