BLVD BLVD kralingen
   

Over ons

Boulevard Kralingen is een winkelgebied waar veel speciaalzaken en ambachtelijke zaken in Rotterdam bij elkaar zitten. Het gebied telt vier straten met in totaal circa 80 winkels en horecagelegenheden. Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen bij een supermarkt, bakkers, viswinkel of bijvoorbeeld een delicatessenzaak, maar ook voor dat bijzondere cadeau waar je naar op zoek bent.

Het bijzondere alledaagse

Tussendoor een broodje eten of een drankje doen? Wij heten je welkom! Nieuwe kleding scoren, een gers kapsel of juist je geliefde kleren laten repareren? Ook dat is allemaal mogelijk. Tot en met het verse bloemetje op tafel. Na een bezoek aan de boulevard ga je echt niet met lege handen naar huis. Er is een divers aanbod uit alle windstreken van de wereld. Typisch Rotterdams en toch met een eigen tint.

Kijk hier voor een overzicht van alle winkels en hun openingstijden.

BIZ Boulevard Kralingen

Naast een winkelgebied, is Boulevard Kralingen een Bedrijfsinvesteringszone (BIZ) in Rotterdam. De ondernemers en vastgoedeigenaren in de Vlietlaan, Goudse Rijweg, Weteringstraat en Frits Ruysstraat werken in deze BIZ samen aan het onderhouden en verbeteren van dit winkelgebied. Daarbij zetten ze zich in om het gebied voor bewoners en bezoekers zo aantrekkelijk mogelijk te houden en maken ze zich hard voor een goed ondernemersklimaat.

 

Bereikbaarheid en parkeren

Tramlijn 7 stopt op halte Vlietlaan, zo’n beetje midden in ons gebied. Metrolijnen A, B en C stoppen bij metrohalte Gerdesiaweg: deze halte ligt op circa 5 minuten lopen. Parkeren kan in alle straten en op het ruime parkeerterrein aan de Weteringstraat.

In ons gebied is het parkeerzone 633. Hier geldt een shop & stoptarief van €0,10 voor het eerste half uur en daarna €0,50 per 18 minuten. Het is betaald parkeren van 09.00 – 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

Bekijk hier onze plattegrond

 

Ook ondernemen op Boulevard Kralingen?

Wil jij je vestigen als ondernemer op Boulevard Kralingen? Dan kun je contact met ons opnemen via [email protected]

Geef ons in ieder geval een omschrijving van wat jouw winkel aanbiedt en dan kunnen wij snel beoordelen of er ruimte is in ons brancheringsprofiel. Onder de BIZ Boulevard Kralingen valt een brancheringsadviescommissie die alle aanvragen beoordeelt en adviseert aan het bestuur. Zo zorgen we samen voor een sterk en aantrekkelijk winkelgebied met een onderscheidend vermogen.

 

Evenementen

Enkele keren per jaar organiseren de ondernemers van Boulevard Kralingen evenementen om een groter publiek aan te spreken en de buurt iets extra’s te geven. Op onze actualiteitenpagina vind je welke evenementen bij ons in de straten worden georganiseerd.

Heb je interesse in deelname of heb je een goed idee voor een evenement?  Neem contact met ons op via [email protected]