BLVD BLVD kralingen
   
  • 2Close - Boulevard Kralingen
OndernemerVlietlaan

Annemarie Suur en Esther Koeman van 2CLOSE

Adres
Openingstijden

Bij 2Close vind je betaalbare kleding in grote en kleine maten. Ook vind je bij ons tassen en accessoires. Onze grootste kracht? De jurkjes. Die zijn zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijk materiaal zoals Tencel, katoen en linnen. We hebben een gezellig klein winkeloppervlak, dus we proberen snel en flexibel in te kopen in kleine partijen; en wanneer het op dat moment nodig is. Daardoor hebben we bijna elke week een nieuwe collectie in de winkel hangen.  

Duurzaam en verantwoord

Je kunt ook bij ons terecht voor mooie producten en cadeauartikelen, die vanuit een sociaal-maatschappelijke insteek zijn ontwikkeld of die op een duurzamere of verantwoorde manier zijn geproduceerd. Dat vinden we als 2Close belangrijk. We willen graag kleine ondernemers of mooie initiatieven op die manier ondersteunen. Ook staat er bij ons altijd een collectebus op de toonbank, en doneren we soms spullen en artikelen aan goede doelen.

 

“Onze grootste kracht? Onze jurkjes, die zoveel mogelijk zijn gemaakt van natuurlijk materiaal.”

We kennen elkaar al ruim 25 jaar. Daarvan werken we 6 jaar samen: eerst vooral op markten, en sinds 2017 in onze eigen winkel aan de Vlietlaan. We heten niet voor niets 2Close: we hebben veel mooie, en soms ook uitdagende dingen meegemaakt samen. Om dan te zien waar we nu zitten, vinden we toch wel bijzonder. Daar zijn we echt trots op.  

Verhalen van klanten

We komen allebei uit een ondernemersgezin. We maken echt tijd om te helpen bij vragen en luisteren naar de verhalen van onze klanten. Hoewel we het in eerste instantie spannend vonden om te investeren in een ‘stenen’ winkel, zijn we enorm blij verrast over waar we aan zijn begonnen. Dat komt ook door de plek waar we zitten, hier op BLVD Kralingen.

We zitten echt op onze plek. Hoewel de buurt nog in ontwikkeling is, hebben we al best een trouwe klantenkring opgebouwd hier. Dat sociale is als een warm bad. We merken dat ook onderling, met elkaar als ondernemers. Je kunt altijd wat vragen aan de buren. Je maakt even een praatje, je leent wat van elkaar of werkt zelfs met elkaar samen.

Bijvoorbeeld voor onze webshop. Kopen onze klanten iets in onze webshop, dan kunnen ze de bestelling in de winkel ophalen, of we versturen het als pakketje bij Primera aan de overkant van de straat. Zelf halen we graag wat hapjes bij Cezve. En cadeautjes voor kleine kinderen kopen we bij Baasjes.

Adres

Vlietlaan 28C
3061 DX Rotterdam

t+31 6 41 53 78 81 en +31 6 19 62 28 55
wNaar de website
eStuur een mail

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: gesloten
Wo: 10:00-17:00 uur
Do: 10:00-17:00 uur
Vr: 10:00-17:00 uur
Za: 10:00-17:00 uur
Zo: gesloten

Terug naar overzicht