BLVD BLVD kralingen
   
  • Bloemen & Kadoshop Maja - Boulevard Kralingen
OndernemerGoudse Rijweg

Sheila de Man van Bloemen & Kadoshop Maja

Adres
Openingstijden

Het bieden van mooie prijzen, en altijd een boeket kunnen maken naar wens. Dat is wat ik belangrijk vind als ondernemer. Ik ben dit jaar gestart met Bloemen & Kadoshop Maja. We zijn 7 dagen per week open en hebben een breed aanbod bloemen, planten, en cadeau-artikelen, zoals kaarsen en windlichten.

Ondernemen in de buurt

Ik zit al 15 jaar in de bloemen, sinds mijn opleiding bloemschikken. Tot voor kort werkte ik bij een andere bloemenzaak, en ik wilde graag iets voor mezelf beginnen. Ik vond dat ik meer in mijn mars had. Daarnaast wilde ik graag in de buurt werken waar ik zelf woon, en samen met mijn moeder. Zij staat ook in de winkel. Samen maken we ook trouw- en rouwboeketten.

“Ik wilde graag in de buurt kunnen werken waar ik zelf woon.”

Workshops bloemschikken

Naast dat ik in de winkel sta, geef ik workshops bloemschikken voor kinderen bij de Arentschool, in het Jaffahof. Een uurtje na schooltijd, als onderdeel van het programma naschoolse activiteiten. Overigens vinden de ouders van de kinderen dat ook heel leuk!

Tijd voor een praatje

Als een klant iets graag wil hebben en het is niet in de winkel, kijk ik of ik het kan bestellen. We bezorgen ook aan huis. Ik vind het leuk dat klanten graag terugkomen bij ons. Het is belangrijk dat we goede bloemen hebben; we gaan 3 keer per week naar de veiling en we leveren een ‘7-dagen versgarantie’. Ik zeg ook altijd: staan ze niet goed, breng ze gewoon terug.

Ik vind het heel leuk om met buurtbewoners te kletsen in de winkel, mensen maken hier echt de tijd voor. Dat maakt het ondernemen aan Boulevard Kralingen zo aantrekkelijk. Zelf doe ik ook mijn boodschappen hier. Ik haal wel eens een patatje bij Goudse Friet. Kip haal ik bij Maktouba. En Stichting BONT komt hier ook wel eens een bloemetje halen.

Adres

Goudse Rijweg 13a
3061 DA Rotterdam

t+31 10 341 35 30
wNaar de website
eStuur een mail

Openingstijden

Ma: 9:00 – 18:00 uur
Di: 9:00 – 18:00 uur
Wo: 9:00 – 18:00 uur
Do: 9:00 – 18:00 uur
Vr: 9:00 – 18:00 uur
Za: 9:00 – 18:00 uur
Zo: 9:00 – 18:00 uur

Terug naar overzicht