BLVD BLVD kralingen
   
  • Joren Bakker - De Patatbakkert - Boulevard Kralingen
OndernemerFrits Ruysstraat

Joren Bakker van De Patatbakkert

Adres
Openingstijden

Bij De Patatbakkert serveren we je handgesneden verse patat, gecombineerd met bijzondere toppings, onze specials. Bij die lekkernijen drink je een speciaalbiertje of frisdrank. We steken veel aandacht en tijd in het samenstellen van mooie, lekkere en foto-waardige gerechten. Ons aanbod is uniek in Kralingen, misschien zelfs wel in heel Rotterdam. Mensen van Zuid of uit IJsselmonde komen speciaal naar ons toe.

Vlees en vegan toppings

We willen voor iedereen wat moois kunnen bieden. Onze kaart hebben we dan ook laten samenstellen door een chefkok. Naast toppings met vlees en kip heeft hij nu ook een vegan topping ontwikkeld, compleet plantaardig dus. Daarnaast werken we aan een fish & chips-gerecht. Ook maken we bewuste keuzes waar het gaat om onze ingrediënten. Niemand zit op plofkip te wachten bijvoorbeeld. En onze producten proberen we zoveel mogelijk uit de regio te halen.

“Ons aanbod is uniek in Kralingen, misschien zelfs wel in heel Rotterdam.”

Ik begon ooit in de Frits Ruysstraat met mijn accuzaak. Toen er plannen kwamen om de buurt op te knappen, wilde de eigenaresse van een frietzaak iets verderop stoppen. Ik kon haar pand overnemen. We deden marktonderzoek en dachten na over ons concept. Ik ben er trots op dat we vanuit die ideeën De Patatbakkert hebben opgebouwd en weten te realiseren.

Opbouwen en vernieuwen

Ik vind dat overigens belangrijke eigenschappen van het ondernemen: het opbouwen en het vernieuwen, het onderzoeken van een vraag en inspelen op een behoefte. In het geval van De Patatbakkert betekent dat: continu nieuwe dingen bedenken, menukaarten aanpassen, diverse smaken en combinaties proberen, en het grijpen van kansen en mogelijkheden die zich voordoen.

BLVD Hotspot

Daarbij komt dat we ondernemen aan BLVD Kralingen, waar mooie, bijzondere en nieuwe ondernemingen zitten en waar er in korte tijd heel veel is opgeknapt. Ik vind het leuk om me in te zetten voor dit gebied, dus ben ik bestuursvoorzitter van onze BIZ-in-oprichting, onze ondernemersvereniging. De tijd is rijp dat iedereen deze hotspot ontdekt! Zelf kun je me op geregeld vinden op het terras van Jordy’s Bakery voor een kop koffie.

Adres

Frits Ruysstraat 36a
3061 MG Rotterdam

t+31 10 313 69 28
wNaar de website

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 12:00-22:00
Wo: 12:00 - 22:00
Do: 12:00 - 22:00
Vr: 12:00 - 23:00
Za: 12:00 - 23:00
Zo: 12:00 - 22:00

Terug naar overzicht