BLVD BLVD kralingen
   
  • Rumours - Boulevard Kralingen
OndernemerVlietlaan

Els de Rijke en Clarine van Karnebeek van Rumours Concept Store

Adres
Openingstijden

Rumours is een winkel waarin iets ‘gebeurt’: reuring is voor ons het uitgangspunt. We wilden een kleurrijke en optimistische plek creëren, een huiskamerwinkel met een mix van verrassende producten van bijzondere makers en commerciële merken. Contrastrijk, met een wow-effect. Dat is Rumours Concept Store.

Een droom die uitkomt

Clarine komt uit de kunst- en ontwerpwereld, en werkte voorheen voor modemerken en tentoonstellingen in de buitenruimte. Els werkte als ontwerper en trendanalist in de retail. De droom van ieder was om ooit een mini-warenhuis te hebben, een plek om mooie dingen te organiseren. Met Rumours komt die droom uit.

“We willen mensen verrassen en inspireren, met mooie merken en ambachtelijke producten met een verhaal.”

Kenmerkend voor Rumours? We willen mensen verrassen en inspireren, met mooie merken en ambachtelijke producten met een verhaal. Dat doen we bijvoorbeeld met onze ‘Salons’: speciale thema-avonden waarop we een kunstenaar, fotograaf of maker van een van onze producten uitnodigen en onze klanten laten kennismaken met zijn of haar werk en visie. Met hapjes, drankjes en muziek maken we er een bruisende avond van.

Verbindende schakel

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. En kwaliteit. We weten van elk product waar het vandaan komt. Daarnaast vinden we het leuk dat werkelijk iedereen bij ons binnenloopt: van mensen die voor een kop koffie of een kleine lunch komen, tot mensen die een bijzonder cadeau willen kopen, of juist een product zoeken van praktisch nut. Door ons brede aanbod zijn we een verbindende schakel in deze buurt.

Onze klant zoekt een inspirerende winkelervaring. We zochten dan ook een plek die persoonlijk en gezellig aanvoelt. In een buurt met een andere dynamiek dan het centrum. In dit mooie halfronde winkelpand hier aan de Vlietlaan vonden we de ideale locatie om dat te realiseren. Boulevard Kralingen is een buurt waar je veel contact hebt met elkaar, en elkaar helpt. Zo halen we bijvoorbeeld onze bloemen bij Bloemhandel M. Seelbach, en voor de Salons halen we bij Lois de Biergids speciaalbiertjes.

Adres

Vlietlaan 2
3061 DW Rotterdam

t+31 (010) 303 1923
wNaar de website
eStuur een mail

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10:00-18:00 uur
Wo: 10:00-18:00 uur
Do: 10:00-18:00 uur
Vr: 10:00-18:00 uur
Za: 10:00-17:00 uur
Zo: gesloten

Terug naar overzicht