BLVD BLVD kralingen
   
  • Gaby Jansen - Succes Mannenmode - Boulevard Kralingen
OndernemerVlietlaan

Gaby Jansen van Succes Mannenmode

Adres
Openingstijden

Bij Succes Mannenmode vinden mannen alles op het gebied van zakelijke en casual kleding. Van de standaard items tot kledingstukken die net even anders dan anders zijn. Met de nodige aandacht en betrokkenheid adviseer ik mannen zo goed mogelijk bij het samenstellen van hun outfit. Ze kunnen bij Succes alles daarvoor vinden, behalve schoenen. We letten daarbij sterk op een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Familiebedrijf sinds 1958

Ik denk dat deze winkel een van de oudste ondernemingen is hier. Succes Mannenmode is een familiebedrijf. De zaak bestaat al sinds 1938. Mijn opa begon in de zaak in 1958, daarna kwam mijn vader hier en sinds een jaar of 25 run ik de winkel. In de loop van de tijd is de kledingmarkt enorm veranderd. Kostuums worden tegenwoordig alleen nog op kantoor of speciale gelegenheden gedragen. De collecties in mijn winkel richten zich dan ook vooral op de man die er eigentijds en modieus bij wil lopen. Ik verkoop merken als Meyer, Ledûb, Alberto en Pierre Cardin.
 

“Ik heb bewust geen webshop: ik wil graag dat mensen in de winkel komen.”

Nieuwe kleding voor het seizoen

Ik heb een trouwe klantenkring, sommige klanten zie ik twee keer per jaar, als ze weer op zoek zijn naar nieuwe kleding voor het seizoen. Mijn klanten waarderen het advies en de persoonlijke aandacht, vinden het prettig geholpen te worden bij het samenstellen van een outfit. Ik heb daarom bewust geen webshop. Ik wil juist dat mensen de winkel binnenkomen. Dat vind ik ook zo leuk aan verkoop: dat contact met de klant.

Waardering van klanten

Nederlandse mannen kunnen nogal traditioneel zijn qua mode. Veel blauw en grijs, en vaak een pantalon met een overhemd. Soms moet ik klanten dus over de streep trekken, en ze een nieuwe kleur aan laten trekken bijvoorbeeld. Dan is het extra leuk later te horen dat ze daar complimenten op hebben gekregen. Soms krijg ik zelfs een bedankbriefje. Of een foto van hoe het pak stond. Die waardering voor mijn werk, dat maakt me trots.

Mooie laan

Ik zit hier heel fijn, aan BLVD Kralingen. De Vlietlaan is ook zo’n mooie laan. En het voelt hier een beetje dorps. Ik hoef de drukte van andere winkelcentra niet zo nodig. Klanten komen hier heel gericht naartoe, weten de winkel goed te vinden. En soms ga ik ook naar klanten toe. Het is uitdagend om in deze tijd geen webshop te hebben, maar ik wil maar 1 zaak runnen. Dat persoonlijke contact, daar kan ik echt mijn ei in kwijt.

Het aanbod in het gebied is sterk verbeterd. Ik ben erg blij met de damesmodezaken aan de overkant van de Vlietlaan. Zoals 2Close. Ook Lijstenmakerij Linea is een aanrader. En hier vlak naast zit slagerij Maktouba; zij verkopen lamsvlees van echt goede kwaliteit.

Adres

Vlietlaan 33A
3061 DT Rotterdam

t+31 10 452 1271
eStuur een mail

Openingstijden

Ma: 13:00–17:00 uur
Di: 10:00-17:00 uur
Wo: 10:00-17:00 uur
Do: 10:00-17:00 uur
Vr: 10:00-17:00 uur
Za: 10:00-17:00 uur
Zo: gesloten

Terug naar overzicht